Life Style,  Mamoula

Mamoulamou ιζ μπακ…

Τσα!!! Να ’μαι κι εγώ! Σου έλειψα;;; Εμένα πολύ..! Αλλά μισό λεπτό να απολογηθώ! Είχα λόγο ντε…

Και ναι είναι γεγονός πως βλέπεις ανάρτηση σε αυτό εδώ το μπλογκ, μετά από πολλούς πολλούς μήνες! Αλλά σου υπόσχομαι πως από εδώ και πέρα θα με βλέπεις συχνότερα, μιας και επέστρεψα με πολλές δημιουργικές ιδέες και +1..!

Τι είναι αυτό το +1; 

+1 μωρό!!! +1 παιδί!!! +1 άντρας που μου έχει πάρει τα μυαλά! (Φυσικά ο γιος μου)! Μαμουλα εις τον κύβο λοιπόν και γεμάτη έμπνευση, ιδέες και απόψεις που θα τις μοιραζόμαστε εδώ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Όπως σου έχω πει και ΕΔΩ , ο Σεπτέμβρης είναι ο αγαπημένος μου μήνας! Ο μήνας που μπαίνω σε πρόγραμμα! Και ξέρεις πως μου αρέσει πολύ να λειτουργώ βάσει προγράμματος! (Ασχέτως αν δεν τα καταφέρνω πάντα!)

Έτσι κι αυτόν τον Σεπτέμβριο, έρχομαι με πολλά νέα σχέδια, πολλές νέες ιδέες, πολλή έμπνευση και όρεξη να αναπτύξω αυτήν εδώ την γωνίτσα, την γωνίτσα μου που τόσο αγαπώ και πολύ συχνά είναι η πρώτη που παραμελώ.!

Αν με ρωτήσεις πως νιώθω…

Θα σου απαντήσω με τρεις λέξεις!

Ευτυχισμένη…

Γιατί έχω μια υπέροχη οικογένεια η οποία μεγάλωσε και όλο αυτό δίνει νέα πνοή στην καθημερινότητα μας..! Η οποία καθημερινότητα φυσικά έχει αλλάξει, γιατί άλλαξαν και οι προτεραιότητες, αλλά η ευτυχία (και η ευγνωμοσύνη) που νιώθω είναι απέραντη!

Ήρεμη…

Θέλεις επειδή είναι τρίτο παιδί και υπάρχει μια προϋπηρεσία όπως και να το κάνουμε; Θέλεις επειδή έχω μεγαλώσει και μπορώ να  παραμερίζω τα άγχη της νέας μαμάς και να δίνω αξία στην καθημερινότητα και τις στιγμές που περνάνε τόσο γρήγορα; Θέλεις επειδή τα κορίτσια μου πλέον μεγάλωσαν και υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας, πλημμυρίζοντας το σπιτικό μας με αγάπη; Θέλεις επειδή οι άντρες της ζωής μου έγιναν πλέον δύο; Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι ο λόγος, μπορεί και όλοι μαζί να συμβάλουν στο να νιώθω εγώ αυτήν την γαλήνη και την ηρεμία! Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι υπέροχο αυτό το συναίσθημα!

Αποφασισμένη…

Αποφασισμένη να συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο (που εγώ μπορώ) και στα τρία (πλέον) παιδιά μου, χωρίς όμως να παραμελώ τα θέλω και τις ανάγκες μου! Θεωρώ πως εκεί βρίσκεται η απόλυτη ισορροπία, η οποία συνεπάγεται με την απόλυτη πληρότητα και ευτυχία! Όταν πλέον μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε όλους τους ρόλους σου, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου να το κάνει και χωρίς να ξεχνάς το εγώ σου! Happy mother/ happy father/ happy kids! Αυτό θέλουν τα παιδιά για να είναι χαρούμενα . Μια χαρούμενη κι ευτυχισμένη μαμά και έναν χαρούμενο κι ευτυχισμένο μπαμπά!

Και επειδή αυτή εδώ η γωνίτσα συμβάλει στην ευτυχία μου (λόγω του ότι αγαπώ το γράψιμο και αγαπώ τόσο πολύ να μοιράζομαι γεγονότα, καταστάσεις και ιδέες μαζί σας), είμαι αποφασισμένη να μην την ξανά αφήσω για τόσο μεγάλο διάστημα! Αν θέλεις χρόνο, βρίσκεις!

Για έναν άνθρωπο τόσο  ονειροπόλο και εξωστρεφή, όπως εγώ, είναι φυσική ανάγκη το να εκφράζεται με όποιον τρόπο έχει επιλέξει αυτός! Είναι κινητήριος δύναμη. Και αυτή εδώ η ανάρτηση μου υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά την αναβλητικότητα μου, με την οποία θα πρέπει να δουλέψω (ταυτόχρονα με την τελειομανία)!

Σήμερα βγήκα από τα νερά μου, βγήκα από την “comfort zone” μου, και σου ανεβάζω μια ανάρτηση η οποία έχει γραφτεί στις 1:11 το πρωί, ανάμεσα σε ξύπνημα θηλασμών, μέσα σε είκοσι λεπτά, χωρίς να διορθώσω απολύτως τίποτα, για να υπενθυμίσω πάνω από όλα στον εαυτό μου πως η καλύτερη ώρα είναι τώρα! Και ποτέ τίποτα δεν θα είναι τέλειο! (Εκτός από την θέα μου αυτή τη στιγμή, που μέσα στο μισοσκόταδο, προβάλλει το πιο λαμπερό φως δίπλα μου).

Mamoula Ξένια

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *