Mamoula

Ενας χρονος μαμουλα μου!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος…! 

Στις 10/05/2020, ανήμερα της γιορτής της μητέρας βγήκε στον αέρα το μπλογκ μου!!! Μετά από πολλή σκέψη, πολλή δουλειά και πολλή βοήθεια από τον συζυξ, κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα όνειρο μου…! (Έλα το κατάλαβες το ψώνιο μου! Παραδέξου το!) Να παραμερίσω τις χιλιάδες σκέψεις που με ταλάνιζαν, και να το τολμήσω! Να τολμήσω να καταθέσω την ψυχή μου, να μοιραστώ την ζωή μου, τις συνταγές μου, την καθημερινότητα μου με γυναίκες, μαμάδες (ίσως και κάποιους μπαμπάδες)… που τους απασχολούν τα ίδια θέματα με μένα..! 

Ο κόσμος του Blogging…

Αν το ότι έχω δημιουργήσει ένα blog, σημαίνει πως κατατάσσομαι αυτόματα στην οικογένεια των bloggers, είναι μεγάλη μου τιμή! Αλλά δεν ήταν ο αυτοσκοπός μου… ούτε η πρώτη μου σκέψη, ούτε το άχτι μου.! Ξέρεις ποιο ήταν το δικό μου άχτι; Να αποτυπώνω την ψυχή μου στο χαρτί, όπως έκανα πάντα, όπως λάτρευα πάντα… από το γυμνάσιο ακόμη που αγαπημένο μου μάθημα ήταν η έκθεση, μέχρι αργότερα στο λύκειο, όπου μια έκθεση μου με εξέλεξε έφηβη βουλευτή!!!(αναπληρωματική βέβαια, αλλά αυτό δεν το λέμε)!!! Μέχρι και σήμερα που μπορώ και εκφράζομαι καλύτερα μέσω του γραπτού, παρά μέσω του προφορικού λόγου! Με τα συντακτικά μου, με τα ακαταλαβίστικα μου, με τα ορθογραφικά μου.. (καλά το τελευταίο ελπίζω πως δεν ισχύει γιατί θα ήταν μαχαιριά στην καρδιά!!!) -Εκ παραδρομής κύριε πρόεδρε!!! 

Σε αυτό το blog έχω συλλέξει όλα αυτά που αγαπάω, έχω βγάλει ένα κομμάτι του εαυτού μου και μια πλευρά του, για την οποία δεν θα σου κρύψω πως νιώθω μεγάλη περηφάνεια… Αυτό το blog είναι το προσωπικό μου ημερολόγιο, το οποίο και δημοσιοποιώ! Είμαι εγώ…! Αυτά που μου αρέσουν, αυτοί που αγαπώ, αυτά που με απασχολούν… Εγώ! Μπορεί να κάθομαι πολλές φορές μέχρι το πρωί για να ολοκληρώσω ένα ποστ, αλλά μόλις πατάω εκείνο το “Δημοσιοποίηση”, νιώθω υπέροχα!

Γιατί mamoulamou?

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι έχετε καταλάβει πως η ονοματοδοσία δόθηκε (ακούσια) από τα παιδιά μου!!! Συγκεκριμένα από την Αναστασία, η οποία δεν με προσφωνούσε ποτέ μαμά, αλλά πάντα μαμούλα μου!!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις, ήταν φυσικό να ονομάσω το μαμαδομπλογκ μου με την γλυκύτερη προσφώνηση της ζωής μου!!! 

Τα μελλοντικά σχέδια…

Αν έχεις διαβάσει το ποστ μου για τα, 20+1 ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ξέρεις πως είμαι ιχθύς, όπως επίσης ξέρεις πως δεν ασχολούμαι και καθόλου με τα ζώδια, (αλλά κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική)!!! Σαν ιχθύς λοιπόν, είμαι αθεράπευτα ονειροπόλα…! Αυτό σημαίνει πως στο μυαλό μου υπάρχουν πάρα πολλά πλάνα, όνειρα και σχέδια τα οποία ελπίζω και εύχομαι να υλοποιηθούν! Βήμα – βήμα… ακριβώς όπως ξεκινήσαμε, έτσι και θα συνεχίσουμε..! Φασούλι το φασούλι να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες εμπειρίες, ακόμη περισσότερες προτάσεις, ακόμη περισσότερες στιγμές!

Τι μου έμαθε ο πρώτος χρόνος μου ως Blogger!

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ολόκληρο ποστ από μόνο του! Έμαθα πολλά… παρά πολλά, αλλά θα περιοριστώ και θα σου αναφέρω μόνο τρία!
1)Μέσα σε αυτό τον χρόνο, έμαθα αρχικά πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο και απλό να είσαι blogger… πως πίσω από ένα ποστ μπορεί να κρύβονται ώρες ή ακόμη και μέρες δουλειάς! Αυτός είναι και ένας λόγος που με έκανε να θαυμάζω και να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τις bloggers (τις original!) και να διαβάζω με μεγαλύτερο σεβασμό τα άρθρα τους!

2) Έμαθα επίσης να βγάζω φωτογραφίες! -Πόσο χαζό μπορεί να σου ακούγεται άραγε αυτό; Αλλά σου λέω αλήθεια!!! Ήμουν ικανή να μου ζητήσεις να σου βγάλω πορτρέτο και να σε βγάλω χωρίς μύτη, χωρίς αυτί (στην καλύτερη)… έπαιζε πάντα και το σενάριο να μην βρίσκεσαι καν στο πορτρέτο σου!!!

3)Να σου πω τι άλλο έμαθα;;; Να χειρίζομαι ηλεκτρονικό υπολογιστή! – και τώρα κάπου εδώ θα αναρωτιέσαι ποσό χρόνων είμαι…!!! 32 είμαι και σου λέω αλήθεια.. αν δεν με πιστεύεις δες εδώ! Η δική μου σχέση που λες με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, περιοριζόταν στα βασικά… στα πολύ βασικά… (Α junior ένα πράγμα..!) -Βλέπεις έχω άντρα εξπερ στην δουλειά του ως ΙΤ, όποτε επαναπαυόμουν!!! Τώρα όμως τον έκανα πολύ υπερήφανο δάσκαλο!!! Κοντεύουμε το lower!!!

Όπως καταλαβαίνεις από το παραπάνω μακροσκελές κείμενο, το blogging μου αρέσει, με εκφράζει και με γεμίζει! Μου ανοίγει νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές και ελπίζω κι εύχομαι (πάλι!) στο μέλλον να μιλάμε για τα δυο – τρία – δεκατρία χρόνια mamoulamou! Και μιας και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος θα σου αποκαλύψω κάτι… τα δικά μου τρία αγαπημένα ποστ… αυτά που είτε τα συνδέω με κάτι, είτε με άγγιξαν περισσότερο, είτε με κάνουν λιγάκι υπερήφανη παραπάνω!!! Αυτά είναι τα εξής!

Ενα γραμμα στην δικη μου mamoula…

Εγκυμοσυνη vol_1 vs εγκυμοσυνη vol_2!

Οργανωση playroom.

και μια λατρεμένη συνταγή ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ PANCAKES

Εσύ έχεις ξεχωρίσει κάποιο από τα άρθρα μου; Θα χαρώ πολύ να δω στα σχόλια το δικό σου ή τα δικά σου αγαπημένα!

Mamoula Ξένια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *