Life Style,  Οργανωση

Το Party της Αναστασιας

Γενέθλια χωρίς πάρτυ γίνεται; Δεν γίνεται!!! Ε γι αυτό κι εμείς κάναμε ένα Party για να γιορτάσουμε τα τέταρτα γενέθλια της Αναστασιας! Ένα διαφορετικό Party φέτος με λίγους καλούς φίλους στο σπίτι μας στη Γερμανία, και όχι grande καταστάσεις σε κάποιο παιδότοπο στην Ελλάδα όπως συνηθίζαμε τα τελευταία χρόνια!

Το θέμα του Party το είχε επιλέξει μήνες πριν η ίδια η Αναστασία, όταν πήγαμε καλεσμένοι στα γενέθλια που έκανε μια πολύ καλή μας φίλη για τις μικρές της, και είχε ενθουσιαστεί από την υπερπαραγωγή που αντίκρυσε! Και κάπως έτσι το Unicorn ήταν ο πρωταγωνιστής και το θέμα της βραδιάς μας! Μήνες πριν είχαμε παραγγείλει όλα τα απαραίτητα για τον στολισμό, τον μπουφέ και την τούρτα. Βλέπαμε ιδέες στο Pinterest μαζί, οργανώναμε τα πάντα από το μενού μέχρι τα δωράκια των καλεσμένων και η χαρά της που είχε ενεργό ρόλο στην όλη προετοιμασία ήταν εμφανέστατη! Γι αυτό το λόγο επέλεξα να ετοιμάσουμε μαζί και την τούρτα της, γνωρίζοντας φυσικά πως το οπτικό τουλάχιστον αποτέλεσμα δεν θα είχε καμία σχέση με τις πεντάκιλες τούρτες υπερπαραγωγή των προηγούμενων χρόνων! Παρ’ όλα αυτά ήθελα να νιώσει τη χαρά της δημιουργίας! Και νομίζω, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος πως άξιζε!

Δυο μέρες πριν, ξεκίνησε η προετοιμασία της τούρτας, η οποία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη του Party μαζί με τον στολισμό, τα μπαλόνια και τα δωράκια. Φυσικά όλα υπό την καθοδήγηση της εορτάζουσας, η οποία απολάμβανε στο έπακρο τον νέο της ρόλο! Και μόνο το χαμόγελο ικανοποίησης της, έφτανε για να σβήσει κάθε ίχνος κούρασης!

Για να φτάσει στο τέλος της ημέρας να σου πει… “Μαμά ήταν το ωραιότερο Party της ζωής μου”, κι εσύ να φουντώσεις από υπερηφάνεια που κατάφερες να δημιουργήσεις μια ευχάριστη ανάμνηση στο μυαλουδάκι του παιδιού σου!

Mamoula Ξένια

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *